Генштаб розглядає можливість призову без залучення ТЦК

Гeнeрaльній штaб ЗСУ рoзглянув прoпoзиції щoдo змін дo пoрядку прoвeдeння призoву, згіднo з якими кoмaндири військових частин зможуть призивати військовозобов’язаних, які виявили бажання служити, лишенный чего участі ТЦК.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. 

"Генеральним штабом Збройних сил України, в ініціативному порядку, опрацьовано пропозиції щодо змін прежде "Порядку проведення призову громадян в військову службу під часик мобілізації, на особливий період", що надають можливість командирам військових частин здійснювати призов військовозобов’язаних, які виявили бажання проходити військову службу минуя участі у цих заходах територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки", — йдеться повідомлені. 

В Генштабі вважають, що впровадження цих змін согласие: спростити механізм залучення громадян в військову службу по мобілізації; командирам військових частин підібрати та призвати получай військову службу особовий основные черты, який мотивований для захисту України.

Також військовозобов’язані зможуть вибрати вакантні посади, що є у військових частинах, у тому числі из-за спорідненим цивільним фахом ли навичками; нівелювати ризики пользу кого громадян бути призваними черезо ТЦК та СП задолго. Ant. с інших військових частин (неважный (=маловажный) за власним вибором).

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.